Gratis verzending Gratis verzendingGratis retourneren Gratis retournerenMorgen in huis Vóór 15:00 uur besteld, morgen in huisBedenkttijd 14 dagen bedenktijd

Bedenktijd/retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@missbrand.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Gratis retour

U kunt gemakkelijk uw bestelling gratis retourneren. U kunt eenvoudig een retourlabel printen op onze retour platform: https://missbrand.shipping-portal.com

Vul uw postcode en de Track en Trace code in, die u op uw email heeft ontvangen bij ontvangst van uw bestelling. Het kan zijn, dat de email van de Track en Trace bij uw ongewenste emails staat. Volg de stappen van de retour portaal en print gratis uw label uit voor retour. Komt u er toch niet uit of kunt u iets niet vinden? Neem dan contact met ons op!

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@missbrand.nl

Heeft u een verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.